Szakképző Központ Nonprofit Kft. EN


A Szakképző Központ Nonprofit Kft. fő tevékenysége a szakmát tanuló középiskolás gyerekek gyakorlati oktatása. A Társaság ennek érdekében büféket, cukrászatot, szakács műhelyt üzemeltet, de a dabasi Sári Rétesház is a fenntartásában működik.

A Kft. kínálatában megjelennek így a torták, a cukrászsütemények, a szendvicsek, a hidegtálak, de maga a hagyományos eljárással készülő Sári Rétes is. 


 

Tipp: Árainkról és termékeinkről információkat kérhet a 20/852-3032 telefonszámon,

vagy a Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. címen.


 

Új szolgáltatásunk, a rendezvényszervezés keretében jutányos áron vállaljuk esküvők, céges partyk és konferenciák, családi rendezvények megszervezését. 


 

Tipp: Rendezvényeinkről információkat kérhet a 20/852-2034 telefonszámon.


 

Társaság alapvető célja, hogy a tanulók valós életszerű körülmények között sajátítsák el a különböző szakmai fogásokat, ismereteket. A Társaság a szakmai képzés színvonalát a szakoktatók és a tanulók versenyhelyzetbe hozásával kívánja biztosítani. 

 

 

 

Qr Code

Hírek

 • Egy ideje minden diáknak és tanárnak is csukott szemmel is megy a Zoom-belépés és a Google Classroom minden funkciója is fejből megvan. Szerencsére, ma nincs kötelező online oktatás az iskolákban, de nosztalgiázni sosem árt.

  Read more...
 • A győri Széchenyi István Egyetem hallgatóinak 80 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen – közölte az egyetem.

  Read more...
 • Mutatjuk, milyen lehetőségek közül válogathatnak azok, akik kéttannyelvű iskolában tanulnának.

  Read more...
 • Közzétette az Oktatási Hivatal a tegnapi érettségi feladatsorait és megoldásait.

  Read more...
 • 2021. október 12-én az Oktatási Hivatal közzétette honlapján azokat a mintafeladatokat, amelyek – elvileg – megfelelnek a módosított Nemzeti alaptantervre épülő vizsgakövetelményeknek.

  Read more...